Equineplus is een kleinschalige praktijk die zich bezighoudt met het verbeteren van het welzijn van het paard, specifiek op het terrein van de beweging.

Dit doe ik door uit te gaan van wat het paard nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren en biedt een breed spectrum aan om hieraan een bijdrage te leveren.

Het gaat om het welzijn van paarden.  Ik bekijk dan ook het geheel zoals het voer, de stal, het gebit, het zadel, hoe geef je het paard beweging, de samenwerking met de ruiter, enz. Er is een keuze uit diverse behandelingen, zoals bewegingstherapie vanuit een fysiotherapie-gerichte achtergrond, lymfedrainage, sportmassage, Jack Meagher-methode (stresspointmassage), Equine Raindrop Techniek, cranio-sacraal therapie, essentiële oliën, itoviscan en vitassage.  Ik geef ook trainingsadviezen.

Door samen te werken met verschillende disciplines kan ik ondersteunen bij eventuele doorverwijzingen.

Zelf heb ik tientallen jaren ervaring in de paarden, zowel in de dressuur, springen als samengesteld  met verschillende paarden van L tot en met  de klasse Z , maar ook in de recreatieve sfeer. Op dit moment train ik een Sandreo x Cocktail merrie en een Santano x Flemmingh ruin.

Wat voor mij van belang is, is dat er plezier wordt beleefd aan de omgang met het paard, waarbij het welzijn van het paard op de eerste plaats komt.

Heeft u vragen,  neem dan contact met mij op.

Marjan Broer

tel. 06 33 81 82 96

Email: info@equineplus.nl